Vnútornosti ako zdroj proteinov

Táto téma obsahuje 1 odpoveď, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Adam Guman pred 6 mesiacmi, 3 týždňami.

  • Autor
    Príspevky
  • #6998 Odpoveď

    Ara

    Zaujimalo by ma aky máte názor na konzumáciu vnútorností (srdce,pečeň,zaludok) ako zdroj proteinov miesto klasiky kuracie prsia atd atd.

    4+
  • #7000 Odpoveď

    Adam Guman
    Tréner
    @adam-guman

    Vnútornosti sú vhodným spestrením jedálnička. Bravčová pečeň má napr. 21 g bielkovín, iba 5 g tuku a množstvo vitamínov a minerálov.

    Nebojte sa ich začleniť do stravovania!

    12+
Odpoveď na: Vnútornosti ako zdroj proteinov
Stlačením " Odoslať . Súhlasíte s našimi podmienkami používania
Vaše údaje:




Doplnky vo výpredaji

FitGo
Registrácia nového účtu
Staň sa plnohodnotným členom FitGo komunity, nastav si profilový obrázok a rezervuj si svoje unikátne meno
Reset Password